Landelijk wonen

IN de hofsteE

Wonen op de grens van stad en landelijk gebied in moderne, luxe appartementen. In deze bijzondere omgeving bieden we de bewoners een veilig en warm thuis. 

Vertrouwd en veilig wonen

Zoek je woonruimte voor je zoon of dochter met een verstandelijke beperking, dan wil je de beste voorzieningen en begeleiding. In een huis waar een ieder tot zijn recht komt en mag zijn zoals hij is. Het kleinschalige ouderinitiatief in Spijkenisse voldoet aan alle eisen die je mag stellen aan een woonvoorziening voor volwassenen met een verstandelijke beperking. 

De begeleiding is in de vertrouwde handen van ASVZ. Zij bieden de bewoners ondersteuning in alle dagelijkse bezigheden. Samen met de deskundige begeleiders van ASVZ werken de bewoners steeds aan hun persoonlijke doelen. 

Dagbesteding in de buurt

Een groot pluspunt van wonen in De Hofstee is dagbesteding elders voor de bewoners voor wie dit mogelijk is. Bewoners kunnen het rustig aan doen en komen tevreden weer thuis. 

Wonen op de grens van stad en land

De Hofstee heeft de woonvoorziening gerealiseerd op een groot terrein aan de Drogendijk. Je kunt makkelijk naar de stad, maar je woont ook middenin een recreatiegebied. Woon je in De Hofstee, dan ervaar je volop rust en ruimte! 

Voor wie?

In De Hofstee is er ruimte voor in totaal twintig volwassen (18+) bewoners . Om in aanmerking te komen voor wonen en begeleiding in De Hofstee is een zorgvraag van VG4 tot en met VG7 op PGB-basis vereist. De Hofstee is ook geschikt voor mensen die rolstoelgebonden zijn. 

‘Bewoners van De Hofstee kunnen leven in een rustgevende, veilige omgeving, waar zij genieten, tot hun recht komen, zich thuis voelen en tot volle bloei komen.’ 

Heb je een vraag? Of wil je een keer kennismaken?
Neem contact op!

Bel 06-53141674 (Arie Korengevel, directeur) of laat je gegevens achter via het onderstaande contactformulier.