Dagbesteding

Dichtbij de hofsteE

Bewoners van De Hofstee kunnen, als ze dat willen, naar de dagbesteding. Zinvol en gezellig. En niet al te ver weg.  

'Groene' dagbesteding

Wil je bezig zijn in het groen, dan ben je bij De Hofstee aan het juiste adres. Voor dagbesteding hebben we afspraken gemaakt met Staatsbosbeheer over groenonderhoud in het omliggende recreatiepark. Waardevol en zinvol werk dus. Wanneer er buiten niet gewerkt kan worden, zijn de bewoners welkom op een van de dagbestedingslocaties in de buurt. Net als de begeleiding van de bewoners is ook de dagbesteding uitbesteed aan ASVZ. 

Voor wie?

Voor de dagbesteding komen bewoners in aanmerking met een zorgvraag van VG4 tot en met VG7 op PGB-basis.  

ASVZ

Werk hebben of een andere vorm van zinvolle dagbesteding is voor iedereen belangrijk, ook voor mensen met een beperking. Het biedt je de kans om deel te nemen aan het arbeidsproces en de maatschappij. Dagbesteding geeft structuur in je leven. Bovendien leer je in een open en gezellige sfeer andere mensen kennen. Wanneer een bewoner de mogelijkheden en vaardigheden heeft om in een (reguliere) baan te functioneren, kan het traject begeleid werken in gang gezet worden. Dit houdt in dat we, na het helder krijgen van de interesses, een passende werkplek zoeken binnen of buiten ASVZ.  

 

‘Dagbesteding biedt de kans om net als ieder ander deel te nemen aan het arbeidsproces en de maatschappij. Het geeft structuur in je leven. Bovendien leer je in een open en gezellige sfeer andere mensen kennen.’

Heb je een vraag? Of wil je een keer kennismaken?
Neem contact op!

Bel 06-53141674 (Arie Korengevel, directeur) of laat je gegevens achter via het onderstaande contactformulier.