Een echte Barra aan de muur: prachtige kleurrijke kunst, geïnspireerd op de schildertechnieken van de Aboriginals. Carla Barra schildert geheel belangeloos honderd kleine kunstwerkjes voor De Hofstee. Voor slechts tien euro kunt u een doekje aanschaffen, de opbrengst komt geheel ten goede aan De Hofstee.  

Carla is zeer bedreven in de zogenaamde dot paintingtechniek, waarbij je met een rond stokje de verf op de ondergrond stipt. Niet alleen de techniek, ook de motieven zijn ontleend aan de Aboriginalcultuur. Daarnaast zijn er ook werkjes te koop met abstracte fantasiebeelden, waarvan sommige met een kerst-twistHet formaat van de schilderijtjes op schildersdoek met houten frame is 10 bij 10 centimeter. 

Carla is blij dat ze op deze manier haar steentje kan bijdragen aan de Hofstee. “Ik hou van het buitenleven. Daarom wil ik de opbrengst bestemmen voor terrasstoelen en tafels, zodat de bewoners van de Hofstee gezellig buiten kunnen zitten.” 

U kunt de schilderijtjes bestellen door een e-mail met uw adres en telefoonnummer te mailen aan carlabarraveens@gmail.com. U ontvangt dan een betaalverzoek. Na betaling wordt uw bestelling zo snel mogelijk geleverd. Het overzicht geeft een idee van de diverse ontwerpen, maar het blijft een verrassing wat u toegestuurd krijgt. 

De prijs van de schilderijtjes is € 10,- per stuk exclusief verzendkosten (kosten afhankelijk van aantal). De verkoop start op 1 december 2020.